Predstavitev

IntercetMed – zanesljiv partner pri vstopu v digitalizacijo zdravstva.

Intercet Med 

Podjetje Intercet d.o.o. ima dolgoletno tradicijo poslovanja na trgih Slovenije, Hrvaške in JV Evrope. Gradimo dolgoročna poslovna partnerstva, ki temeljijo na strokovni podpori skozi celoten proces vpeljave novih tehnologij pri vsakem partnerju. 

Pri tem je nepogrešljiva naša lastna mreža usposobljenih strokovnjakov, ki zagotavljajo tako pomoč pri izobraževanju zaposlenih, ki bodo delali z novimi pripomočki, kot tudi hitro in strokovno podporo skozi celoten življenjski cikel pripomočka. 

Na področju digitalizacije v zdravstvu sodelujemo z zanesljivimi partnerji, ki s svojimi inovativnimi izdelki in tehnologijami spreminjajo področje zdravstva in rehabilitacije. Tak primer je terapevtski sistem CUREO, ki s pomočjo navidezne resničnosti dosega odlične rezultate pri rehabilitaciji pacientov po kapi, poškodbah hrbtenjače, pacientih s cerebralno paralizo ipd. Sistem CUREO lahko preizkusite v naših poslovnih prostorih na odlični, dostopni lokaciji v Šenčurju pri Kranju. 

Lokacija & kontakt

Najdete nas na:

Intercet d.o.o.
Poslovna Cona A 24
4208 Šenčur

Pišite nam

Kontaktirajte nas preko spodnjega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili. Polja označena z * so obvezna!

Intercet d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Nazaj na vrh