Enostavna vključitev terapije z navidezno resničnostjo v vsakodnevno delo – primer: Nevrološka praks...

Enostavna vključitev terapije z navidezno resničnostjo v vsakodnevno delo – primer: Nevrološka praksa v Düsseldorfu

20.10.2022

VR terapija s sistemom CUREO se kaže kot nov, sodoben način terapije pri nevroloških in mišično-skeletnih bolezni. Zato se številne ustanove, kot so rehabilitacijske klinike ali ambulante, sprašujejo, če je terapija z VR primerna tudi za njihovo prakso, oziroma kako lahko nove načine terapije vključijo v obstoječe terapevtske načrte.


Na ta vprašanja ne potrebujete odgovarjati sami. Naša ekipa vam bo pomagala najti optimalno rešitev za vašo ustanovo. Od spoznavnega sestanka do nenehne podpore v primeru nenadnih nejasnosti, smo vam sodelavci podjetja Intercet-med na voljo.

Poleg tega primeri drugih klinik ali praks, ki že uporabljajo sistem CUREO, kažejo, kako enostavna in uspešna je integracija - kot je na primer vidno v kliniki Neuropraxis v Düsseldorfu. Prof. Dr. Haubrich je nevrologinja in vodja klinike, ki se je odprta leta 2021. Večina bolnikov, ki jih zdravi, trpi zaradi perifernih ali nevroloških bolezni, kot tudi zaradi demence ali motenj avtonomnega živčnega sistema.

V spodnjem posnetku Prof. Dr. Haubrichova govori o njenih pozitivnih izkušnjah s podjetjem Cureosity in sistemom CUREO. Govori o prvih sestankih in kako trenutno v svoji praksi uporablja sistem CUREO.

Če imate še vedno vprašanja, se obrnite na nas! Naša ekipa vam bo z veseljem pomagala in skupaj z vami pripravila koncept, ki je primeren za vas.

Tu si lahko ogledate celoten video: 

Povezane novice

Nazaj na seznam
Nazaj na vrh