CUREO® terapija na voljo v prvem fizioterapevtskem centru v Sloveniji
CUREO® terapija na voljo v prvem fizioterapevtskem centru v Sloveniji

CUREO® terapija na voljo v prvem fizioterapevtskem centru v Sloveniji

06.10.2022

Center Fizioterapija Ljubljana, kjer so specializirani predvsem za rehabilitacijo po možganski kapi, je prvi center v Sloveniji, ki svojim pacientom nudi okrevanje s pomočjo uporabe virtualne resničnosti. Prav te dni so skupaj z ekipo Intercet Med začeli z uvajalnimi treningi in prenosom znanja dela s sistemom CUREO® za optimalne rezultate pri pacientih.


“V našem centru smo predani iskanju najnaprednejših tehnologij, ki bi pomagale našim pacientom,” pove lastnica Tatjana Jeglič. Dodaja, da rehabilitacija po možganski kapi ni enostavna, saj tudi sama poškodba možganov ni enostavna in enoplastna. “CUREO® je eden od dejavnikov, s katerim dosegamo najpomembnejše - čim hitrejšo in čim lažjo vrnitev pacienta v domače okolje,” izpostavi prednosti sistema.

Poleg zdravljenja po možganski kapi bo sistem CUREO® najbolj koristil pacientom, ki prihajajo po nezgodnih poškodbah možganov, zaradi kroničnih bolečin ter drugimi težavami, ki zahtevajo pomoč fizioterapevta.

V centru izvajajo tudi številna izobraževanja in treninge tudi za druge fizioterapevte in delovne terapevte. Tako bodo prednosti uporabe navidezne resničnosti pri teh kompleksnih poškodbah z dolgotrajnim okrevanjem lahko preizkusili tudi ostali fizioterapevti. 

Vabljeni, da jih spoznate tudi vi.


Še nekaj utrinkov iz našega srečanja:


Povezane novice

Nazaj na seznam
Nazaj na vrh